sobota, april 26, 2008

Krvavec - (ne) še zadnji letošnji spust

Včeraj so zastoji na avtocestah proti Primorski že napovedovali pričetek sezone čofotanja (danes se je izkazalo, da večina ni šla prestavljati Jorasovih cvetličnjakov, ampak zgolj na prvomajski oddih - pustimo to), no eni pa smo izbrali čofotanje v belem.

Smučišče Krvavec še vedno obratuje, snega je zares dovolj, danes je zdržal do enajste ure brez problema, z dilo pa itak ni problema surfati tudi po lužah, ...

Sedežnica na Zvoh ni več obratovala, zato je bilo potrebno kar dilo na rame in peš, pa se je zares splačalo, razgled na sosednje, z belimi kapami, pokritimi hribi je bil fantastičen, pofurati še zahodno planko, pa je lepo slovo od sezone, ...

Zvoh, pogled na sosednje gore

In še malce bolj za hec, na 2000 metrih (+/- nekaj cm) obstaja koš za odpadke (ja v Cerkljah naprimer jih boste precej težje našli).

Ločevanje odpadkov na 2000 metrih - zgolj za pločevinke

In še lanski zadnji spust. V naslovu omenjam "ne še zadnji", upam, da na še eno furo pred poletjem, nenazadnje pa še na kakšeno v Sloveniji, kjer se sneg še dlje časa skirva, ampak o tem drugič! Zdej pa:"Pojdi z'mano u toplice!" ;)

Ni komentarjev: