četrtek, november 09, 2023

Humane želi zamenjati vaš telefon z njihovo napravo AI Pin

V našem nenehno spreminjajočem se svetu tehnologije se je pojavil povsem nov koncept naprave, ki obljublja, da bo preoblikoval način, kako komuniciramo z umetno inteligenco. Predstavljamo vam Humane AI Pin, inovativen nosljiv pripomoček, ki združuje najnovejše dosežke na področju AI.

Kaj je Humane AI Pin?

Humane AI Pin je več kot le modni dodatek. To je pametna naprava, ki se zahvaljujoč napredni tehnologiji povezuje z modeli umetne inteligence. Uporabniki lahko komunicirajo z AI prek govora, kamere in gest, medtem ko vgrajeni projektor ponuja nove dimenzije interaktivnosti. S ceno 699 dolarjev in mesečno naročnino 24 dolarjev bo ta naprava na voljo v začetku leta 2024.

Moč, ki poganja Humane AI Pin

Za tehnološko srce AI Pin-a skrbi AI Mic in Cosmos. AI Mic odpira vrata do modelov umetne inteligence gigantov, kot sta Microsoft in OpenAI, vključno z revolucionarnim GPT-4 in ChatGPT. Cosmos pa ni le operacijski sistem, je inteligenca, ki intuitivno usmerja vaše poizvedbe k najboljšemu orodju, vse brez potrebe po klasičnih aplikacijah.

Značilnosti AI Pin-a, ki spreminjajo igro

AI Pin ni omejen na običajne funkcije; gre za pripomoček, ki lahko izvaja glasovna sporočila in klice, povzema e-pošto, prepoznava hrano in ponuja prevajanje v realnem času. In to še ni vse. V razvoju so navigacijske in nakupovalne funkcije ter orodja za razvijalce, ki bodo še povečala njegovo uporabnost.

Humane-ova vizija za prihodnost

Cilj podjetja Humane ni zgolj ustvariti nov izdelek, ampak zasnovati napravo, ki poenostavi tehnologijo in omogoči uporabnikom, da z AI komunicirajo neposredno, brez nepotrebnih vmesnikov. Vizionarski pristop podjetja si prizadeva zagotoviti, da bo AI Pin rasel skupaj z modeli, ki mu dajejo moč, in s tem odprl vrata novim možnostim, ki si jih danes lahko le predstavljamo.

Humane AI Pin ni le korak naprej v nosljivi tehnologiji — to je skok v prihodnost interakcije med človekom in strojem. Pripravite se na to, da bo vaše življenje postalo bolj preprosto, intuitivno in povezano, kot ste si kdajkoli predstavljali.

Poglej posenetek:

Introducing Humane Ai Pin from Humane, Inc. on Vimeo.

Ni komentarjev: