petek, avgust 17, 2007

Tudi gurenci sanjamo - Sanje pod Krvavcem

Zasanjani se že cel mesec avgust zbirajo v ljubljanskem parku Zvezda, prihodnji teden pričnemo sanjati tudi na Gorenjskem!

Kaj vse bo?
Vse dni: Za najmlajše delavnice s Čebelico Majo. Čitalnica za ležerno branje v senci lipe ali brezplačno igranje odbojke ter turnir odbojke v soboto.

Fotografi si nujno oglejte in sodelujte na okrogli mizi o koncertni fotografiji. Ljubitelji pisane besede prisluhnite Mladim rimam. Popotnki, kolesarji vabljeni na potopisno predavanje s kolesom pod vrhove evrope (19 dni, 800 km, 13 nočitev na črno, 6 nočitev v kampih, 8 večjih vzponov in prelazov - 2000metrov+) ali morda samo na ogled kratkih filmov Andreja Podbevška. Mojstra ročnih spretnosti: Marko Ambrož bo izdeloval glasbilo avstralskih domorodcev - didgeridoo, domačin Pavel Korbar pa se bo tokraz pokazal še kot rezbar (navadno ga srečate s fotoaparatom v roki).

Zvečer pa muzika: dou dijazztivo (jazz pevka Martina Furlan in Dejan-Hendrix pred mesecem igral skupaj z legendanim Vladkom Stefanovskim). Iz Škofje Loke prihaja mlada skupina Demiurg. Iz gozda se bo prikobacal Ježek, že več kot dvajset let kaljena akustična skupina Tantadruj bo pod lipo odigrala enega izmed svojih prvih koncertov po ponovnem re-unionu. Iz oderskih desk na glasbeni oder pride Janez Škof s Čompami. In če še kdo išče svoj kompas srca naj prisluhne skupini Hiša ..Mar ni lepo, ko se nebo odpre, stara bolečina v novi umre,preroki
molčijo, igrajo na vse, še oni rabijo sanje, pardon, srce!

Kje bo je to?
Simpl, ko se pripelješ do žičnice Krvavec - no to ni t'm, zato se obrneš in se vrneš proti dolini, nato budno opazuješ, da se na desni prikaže tabla "Picerija Pod Jenkovo Lipo" in to je to. Lažja in krajša varianta je, da se sploh ne dvigneš do žičnice, ampak že na poti proti njej na levi opaziš omenjeno tablo! ;-)

Podroben program na Igrišču ali KŠKju.


Ni komentarjev: