petek, marec 10, 2023

Tech Minutka - podkast eksperiment z umetno inteligenco

Zjutraj ko si kuham kavo, bi rad slišal povzetek najnovejših novice iz področja tehnologije, to mi od danes naprej rešuje Tech Minutka v obliki dnevnega podkasta.

Tech Minutka je moj mali AI eksperiment. Prebira besedila novic, trenutno Slo-Tech, Tehnozvezdje in Ogrodja podcast za pretekli dan.

Osnovni vir je RSS, besedilo iz RSS vira prečisti, AI pripravi povzetek, nato pripravi spremno besedilo in vse skupaj prebere v slovenščini, še nekaj lepljenja, doda zvok za ozadje in oddaja je pripravljena!

Vsa spremna besedila, opisi, naslov in logo podcasta vse je pripravljeno v sodelovanju z umetno inteligenco.


Kaj AI pravi o Tech Minutki?

Tech Minutka je podcast o računalniških novicah dneva, ki vam prinaša najnovejše informacije o tehnologiji in računalništvu, v obliki kratkih in jedrnatih novic. V vsaki epizodi boste izvedeli o najbolj pomembnih dogodkih v tehnološki industriji, novih izdelkih in storitvah, ter o tem, kako bodo ti novi razvoji vplivali na naše življenje.

Pilotska oddaja


Skratka, Tech Minutka je odličen vir informacij za vse, ki želijo ostati na tekočem s tem, kaj se dogaja v tehnološkem svetu, vendar nimajo veliko časa za sledenje dolgim in zapletenim novicam. Vsaka epizoda Tech Minutke je sestavljena iz nekaj ključnih novic, ki jih boste lahko poslušali v manj kot petih minutah, kar vam omogoča, da ostanete na tekočem s tem, kaj se dogaja v tehnološki industriji, tudi če imate zelo zaseden urnik.

Originalni logotip



Zahvaljujoč strokovnim mnenjem, zanimivim intervjujem in koristnim nasvetom, ki jih boste našli v vsaki epizodi, bo Tech Minutka postala vaš zvesti spremljevalec na poti do tehnoloških novic, ki jih morate poznati. Prisluhnite Tech Minutki in ostanite korak pred konkurenco v tehnološki industriji!

Avtorji:

Ni komentarjev: